CATEVA CUVINTE DESPRE NOI SI PROIECTUL NOSTRU

Un grup investiţional a cărui activitate în dezvoltare imobiliară începe în Spania şi datează de la sfârşitul anilor `70, experienţa acumulată în tot acest timp fiind fără îndoială garanţia noastră cea mai de preţ.
În toată această perioadă, am rămas fideli angajamentului de a oferi produse imobiliare de cea mai bună calitate cu un design modern şi atractiv, luând în considerare întotdeauna nevoile clienţilor noştri.
Aceste principii ne-au permis să derulăm cu acelaşi succes proiecte diferite de la clădiri rezidenţiale, restaurări, ansamblurile de locuinţe, până la hoteluri şi spaţii comerciale.
În ultimii ani ne-am extins prezenţa şi în piaţă internaţională prin proiecte imobiliare în ROMÂNIA, POLONIA, BRAZILIA , etc.
Din 2005 suntem prezenţi în România atăt în Braşov cât şi în Bucureşti având în dezvoltare atât proiecte imobiliare rezidenţiale cât şi comerciale, dintre acestea Barcelona Residence Bucureşti poate fi exemplificarea perfectă a principiilor noastre.
Viziunea noastră asupra viitorului şi dorinţa de expansiune internaţională ne oferă în permanentă oportunităţi de dezvoltare a diferite proiecte imobiliare cu diverse utilităţi, dar întotdeauna rămânem fideli unui mare principiu : CALITATEA.

BARCELONA RESIDENCE TITAN
Plecând de la experienţa celor 25 ani de dezvoltare imobiliară naţională şi internaţională, am creat un nou ansamblu rezidenţial sub numele ``BARCELONA RESIDENCE `` al treilea din proiectele noastre care reflecta aceleasi standarde ridicate de calitate şi confort ce rezonează cu cerinţele viitorilor proprietari. Barcelona Residence TITAN propune astfel un nou concept al locuirii urbane, construit în jurul dorinţei clientului de a obţine acces rapid la toate facilităţile unui stil de viaţă modern.
Proiectat şi construit astfel încât să se conformeze cerinţelor celor mai pretenţioşi clienţi. Dotările, instalaţiile, materialele şi finisajele rafinate, la care se adaugă atenţia obsesivă acordată celor mai mici detalii, fac ca imobilul să capteze esenţa locuinţei moderne, elegante şi confortabile.
Proiectul se adresează atât tinerilor la început de drum cat si familiilor care doresc o locuinţa modernă la standarde internaţionale de calitate
Situat in cartierul TITAN pe strada Prisaca Dornei nr. 8A , in spatele policlinicii cu acelasi nume, proiectul imobiliar Barcelona Residence Titan este dispus pe 2 subsoluri , parter si 11 etaje, dezvoltat pe o suprafaţă de teren de 2450mp, cu un total de 122 de unitati locative.
Barcelona Residence Titan dispune de garsoniere, apartamente cu 2 , 3 sau 4 camere, apartamente tip duplex sau penthouse-uri , toate îmbinând spaţiul generos şi eficient cu materiale şi decoraţiuni de calitate premium, parcari subterane si paza permanenta, elemente care conferă proprietarului sentimentul unic de "Acasă din prima clipă !".

Proiectele noastre din Romania